Mato Neretljak preuzima ekipu Širokog Brijega?

Nakon što je napustio Orašje

Mato Neretljak preuzima ekipu Širokog Brijega?

Edmir Škorić

Mato Neretljak je otišao iz Orašja, a njegov novi klub bi trebao biti neki u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo da je ovaj hrvatski stručnjak sinoć nakon pobjede Orašja nad Travnikom (3:2) za SportSport.ba kazao da odlazi i da ima nekoliko ponuda, te da će u narednim danima donijeti odluku.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, vrlo je izvjesno da će Neretljak karijeru nastaviti na klupi Širokog Brijega.

Na Pecari ostaju bez trenera jer je Goran Sablić dobio neke dobre inostrane ponude i samo je pitanje kada će i zvanično pronaći novi tim. Njegovo mjesto će, dakle, popuniti Neretljak, osim ako se desi nešto nepredviđeno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I Neretljak i Široki imaju velike ambicije, a upravo to bi mogao biti presudni faktor da bivši trener Metalleghea bude imenovan na Pecari.

Zanimljivo da je jučer u Širokom bio i bivši trener Dinama Krunoslav Jurčić, no on tu nije došao kako bi pregovarao s Širokobriježanima već je imao neke privatne obaveze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi