Mato Neretljak: Zadovoljan sam Husićem i Mujkićem, vjerujem u dogovor sa Medakom

Šef struke NK GOŠK za SportSport.ba

Mato Neretljak: Zadovoljan sam Husićem i Mujkićem, vjerujem u dogovor sa Medakom

S. Mlaćo

U prvoj prijateljskoj utakmici u dosadašnjem dijelu zimskih priprema nogometaši GOŠK-a remizirali su sa jesenjim prvakom Prve lige FBiH FK Velež (3:3).

Velež je vodio 2:0 i činilo se da će slaviti sigurnu pobjedu, no Gabeljani su se u nastavku probudili i na kraju došli do remija.

Mato Neretljak, šef struke GOŠK-a, mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Mi smo iz blata došli na teren koji je tepih. Trebalo je vremena da se prilagodimo, a nekoliko igrača me oduševilo. Tu prije svega mislim na Anela Husića koji će sigurno biti veliko pojačanje. Mali Safet Mujkić je također odigrao jako kvalitetno, te mislim da mi možemo puno bolje", ističe Neretljak za SportSport.ba.

Otkrio je i kojim segmentom nije zadovoljan.

"Definitivno je to igra u zadnjoj liniji i prvi i drugi dio. Primili smo tako jeftine golove, napravili puno grešaka, no dobro je da se to desi sada".

Danas je za GOŠK nastupio i jedan novi nogometaš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radi se o Duju Medaku. Kvalitetan je nogometaš i sigurno da bi nam bio pojačanje i vjerujem da će Uprava postići dogovor sa njim. Tražimo još jedno provjereno ime prema naprijed, tačnije krilo i to bi bilo to".

Sutra će nogometaši GOŠK-a imati slobodan, a već u srijedu prijateljski meč protiv Metkovića.

Promo

Top Komentari

mirza24
Mato zvani MUCKAROS ko ga nezna skupo bi ga platio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi