Matov zamijenio Bralića
Šibenčanke u krizi FOTO kosarka.hr

Smjena na klupi Jollyja

Matov zamijenio Bralića

Nakon serije loših rezultata iz Šibenik Jollyja je stigla očekivana vijest. Stipe Bralić, dosadašnji trener postao je bivši. Ovo je odlučila Uprava kluba koja je shvatila da je uoči završnice Multipower lige i prvenstva Hrvatske vrag odnio šalu.

Uzrok ovakvog poteza je slaba igra Jolliya u posljednje vrijeme (3 poraza iz 4 utakmice WABL lige), a da nisu gubili vrijeme čelnici euroligaša pokazali su dovođenjem novog stratega, Anđelka Matova kojem će u radu asistirati Ante Nerdov.

Novim trenerima ostaje nešto manje o mjesec dana kako bi unijeli sviježu krv i pokušali odbraniti prošlogodišnje prvo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.