Velež krenuo po Matthiasa Fanima!

Osimova "tiha patnja"

Velež krenuo po Matthiasa Fanima! · Saznajemo

Admin Čaušević

Da je Matthias Fanimo tiha patnja Amara Osima poznato je još iz vremena kada je Englez nosio dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Velež će u narednim sedmicama pokušati dovesti Fanima, a prvi kontakti su već uspostavljeni, saznaje SportSport.ba.

Fanimo je slobodan igrač otkako je zimus napustio Sarajevo i to poslije sporazumnog raskida ugovora sa Bordo klubom.

Odmah po imenovanju Osima za novog trenera Rođeni su počeli s rješavanjem igračke križaljke kako bi u novu sezonu ušli još snažniji.

Velika želja je dovođenje Fanima koji bi sigurno predstavljao veliko pojačanje i iskorak u kvalitetu za mostarsku ekipu.

Prvi kontakti sa brzonogim fudbalerom su već uspostavljeni i u Veležu će morati brzo reagovati ukoliko žele da što prije završe ovaj posao.

Saznajemo da Fanimo ima na stolu ponude iz HNL-a i Danske, ali dolazak u redove osvajača Kupa se nameće kao idealno rješenje pošto bi u tom slučaju igrao i evropske mečeve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim je svojevremeno pokušavao dovesti 28-godišnjaka i u Željezničar, međutim nije uspio prvenstveno zbog nestabilne finansijske situacije na Grbavici.

Kada ima svoj dan Englez djeluje nezaustavljivo što je pokazivao i u svojoj prvoj sezoni kao fudbaler Sarajeva kada je zaista briljirao.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
Dudić na kisiku
18 10
hzsg
Zaista smješan naslov....!!!! Urednice bolan, dobro se raspitaj i barem malo razmisli prije nego što išta postaviš kao naslov ! Jedina tvoja logika takvog naslova je "šuplja mahala" i da kao pokušaš napakostiš Dudicu i F.K. Sarajevo. Da bog da Velež, što se mene tiče (mislim i ogromnog broja navijača Sarajeva) izlazio svake godine u Evropska takmičenja zajedno sa Sarajevom, ALI TI UREDNIČE samo možeš lijepo podudlati najtrofejnijem klubu u BiH i njegovom novom šrefu strucnog štaba. Pozz!!!
13 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi