12

Komentari (12)

Fele
Najlosiji izbor trenera Juventusa od kad znam za njih
Robijasi_It
Ima prosinecki slobodan.dovedite ha.hahhaha 100 godina u evropi nista niste niti sa bilo Kim osvojit Forza Sudije
user1584895618
Ahahahahaha,nema tamo sudija kao u seria A
Chupy
Tesko je biti trener u ekipi gdje Ronaldo igra. Slazem se, igracina je, jedan od najboljih. Ali, sinoc slobodnjak, na 18m. On ne da Pjanicu da puca. A zna se da je Pjanic uz Messia najbolji izbodjac slobodnjaka na svijetu. Ono Pjanic zmireci zabija. I promasi. I milion takvih situacija.
realno_govoreci
Blago se treneru gdje Ronaldo igra. Covjek koji 90 min grize i zeli uvijek vise i vuce ostale.Sinocni slobodnjak golman odlicno odbranio,dobro je ostutao. Ko je to u napadu Juventusa sem Dibale dobar,onaj Higuain,pa on je sam sebi tezak a kamo ostatku tima. Covjek obori rekord star preko 90 god i kazes tesko se treneru,hahhaha,strucnjak nema sta. Sjedi jedan
Mig_Mig
Koji slobodnjak? Dao mu je kad je penal sviran? U drugom pol, Pjanic nije igrao.
Alex10
Trebali su ga davno otjerati unistio nam je Juvee smećar..
user1584895618
Nema sto Juve da se unisti,oni ne mogu nista bez sudija,mislim da ste shvatili to do sad.
Mowzilla
Idemo isPochettka!
Bulle
@dn@n
Prde Hasan Ramin
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.