Ako prekine s Wandom, ko će biti novi Icardijev agent?

Dvije su opcije na stolu

Ako prekine s Wandom, ko će biti novi Icardijev agent?

E. Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi u svađi je sa suprugom Wandom Narom, koja se već neko vrijeme brine i o njegovoj karijeri.

Najpoznatija nogometna menadžerica trenutno je ljuta na Maura jer smatra da ju je prevario. Napadač PSG-a prijeti da će napustiti trenutni klub ako mu ne oprosti, ali Wanda trenutno ne želi imati ništa sa zvijezdom francuskog kluba i bivšim igračem Intera.

Wanda je odlučna da se razvede od Icardija, a u slučaju da se to i desi, on će morati da potraži novog agenta.

Italijanski mediji pozabavili su se i tim pitanjem, pa su zaključili da bi u slučaju prekida saradnje između Wande i Maura, posao njegovog agenta pripao Valeriju Giuffridi, koji je pomagao Wandi pri transferu igrača iz Intera u PSG.

Druga opcija je slavni Mino Raiola, koji je 2018. i 2019. godine bio povezvian s Maurom, ali je Argentinac ipak ostao vjeran svojoj supruzi Wandi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Icardijev ugovor s PSG -om istječe u junu 2023. godine, a povezan je s povratkom u Seriju A jer ga navodno žele Juventus i Milan, grad u kojem trenutno boravi Wanda.

Ipak, treba prvo sačekati neko vrijeme da se ustanovi koliko je zaista puklo na relaciji Wanda - Icardi i hoće li se možda pomiriti. U slučaju da se to ne dogodi, Mauro mora da potraži novog čovjeka koji će da brine o njegovoj karijeri u budućnosti.

Top Komentari

2323
Ima Adu Husarica..posaljite mu samo broj da ga okrene i..imacete tal od Ade
4 0
Dzematlija
Sad ce on progledati na oci bez nje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi