PSG nudi Barceloni šansu da vrati bivšeg igrača, ali zna se zašto oni to odbijaju

Parižani žele Aguera

PSG nudi Barceloni šansu da vrati bivšeg igrača, ali zna se zašto oni to odbijaju

E. Čaušević

Sergio Aguero u nedjelju je konačno debitovao u dresu Barcelone.

Argentinski napadač je u katalonski klub stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Cityjem.

No, ubrzo nakon početka priprema Aguero se povrijedio i tek je u nedjelju protiv Valencije upisao debi u dresu Barcelone kada je dobio priliku da odigra nekoliko minuta u finišu meča.

Aguero ne krije da je u Barcelonu došao kako bi konačno igrao s Lionelom Messijem, ali je doživio hladan tuš kada je njegov sunarodnjak prešao u PSG:

No, zanimljivu vijest jučer su objavili španski mediji, a to je da bi Aguero nakon svega nekoliko mjeseci mogao da napusti Barcelonu.

Navodno, PSG je kontaktirao Barcelonu i ponudio im zanimljivu razmjenu igrača, a a sve u cilju kako bi Aguero stigao u Pariz zbog čega bi se Messi sigurno osjećao dosta ugodnije.

Katalonski Sport objavio je jutros da je PSG spreman da ponudi Maura Icardija u zamjenu za Aguera, ali čini se da u Barceloni nisu previše zainteresovani za takvu ponudu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Icardi je igrao u Barceloni u omladinskim kategorijama i nikada nije dobio šansu u prvom timu. Iako je riječ o sjajnom napadaču u Barceloni nisu baš "zagrijani" za to s obzirom na sve ono što se dešava u Icardijevom privatnom životu u posljednje vrijeme.

Katalonski klub je uvjeren da je Aguero bio odlično pojačanje i da će Argentinac to sigurno dokazati u nastavku sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amex
Haha **** vas Aguero, lik je istrosena roba odavno..
3 2
Tz_Niko75
On je Maskota. Ako sastavi jednu tekmu, dobar je
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi