Mauro Zarate se vratio u Premier ligu

Potpisuje za Watford

Mauro Zarate se vratio u Premier ligu

Argentinski napadač Mauro Zarate dogovorio je svoj povratak u Premier ligu, prenose engleski i italijanski mediji.

Donedavni fudbaler Fiorentine će uskoro potpisati za Watford, a špekuliše se da će ovaj tim za njega platiti 2,75 miliona eura obeštećenja.

Zarate je već uspješno prošao ljekarske preglede u novom klubu, a očekuje se da zvanično bude predstavljen sutra (ponedjeljak).

Ovaj 29-godišnjak je Fiorentinu napustio zbog nezadovoljstva minutažom, a za ovaj klub je nastupio na 26 utakmica od dolaska iz West Hama prošlog januara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mauro Zarate je u svojoj karijeri promijenio veliki broj klubova, a igrao je za Velez, Al-Sadd, Birmingham, Lazio, Inter, West Ham, QPR i Fiorentinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi