Grčki košarkaš smatra

Mavrokefalidis: BiH može napraviti dosta na Eurobasketu

Grčki košarkaš Loukas Mavrokefalidis komentarisao je za SportSport.ba sinoćnju utakmicu između njegove reprezentacije i selekcije Bosne i Hercegovine.

Iako su Grci ubjedljivo dobili sinoćnju utakmicu 88:71, Mavrokefalidis smatra kako je naša reprezentacija veoma dobra, te da može napraviti dobar rezultat na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

"Bila je ovo dobra utakmica za nas. Morali smo znati na čemu smo trenutno i u kakvom smo stanju u ovom trenutku"; rekao je Mavrokefalidis, a o našoj reprezentaciji je rekao:

"Izgledate veoma dobro, imate veoma dobre igrače. Mislim da ćete napraviti nešto na Eurobasketu. U prvoj utakmici ste nas odličnom igrom pobijedili, izgledate jako dobro"; dodao je Mavrokefalidis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije