Trener Juventusa isključen u produžetku

Sudija Valeri je jedva čekao da Allegri poludi

2

Komentari (2)

Juventini
Fuj jesi ti djubrinter *****. Gledaj istoriju ova dva kluba ko koga vise guzio pa ce ti biti jasno ko je djubrentus a ko DJUBRINTER. AKO MRZIS nemoj da budes tako nekorektan
Marco_Materazzi
A nije poludio kad dobise penal u 89oj u prvoj utakmici i kad ih sudija spasi poraza od Intera u ligi. Nije poludio prosle godine kad cuadrado udari perisica i namjestise djubrentusu da odu u ligu prvaka, nije poludio prosle godine u kupu kad im sudija dade penal za slobodan pad cuadrada u sesnaestercu i tako prodjose dalje s obzirom da su se u dvije utakmice u kupu samo branili. Sad je nasao da poludi? Fuj kakva odvratna ekipa ovaj djubrentus. Grande Inter gazi slavasni juve!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.