Mažić: Busquets me pitao za rat na vječitom derbiju

Najbolji sudija iz Srbije

Mažić: Busquets me pitao za rat na vječitom derbiju

Milorad Mažić najbolji je sudija iz Srbije. Sudio je polufinale Evropske lige, ali i jako važne utakmice u Ligi prvaka, poput one između Milana i Barcelone. 

Mažić će vjerovatno suditi i duele na Mundijalu. Srbijanski sudija mogao bi iz Brazila donijeti neku zanimjivu priču poput one iz Lige prvaka. Mažić je sudio 145. vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, a potom je otišao na Camp Nou da sudi duel Barcelone i Milana. 

"Na utakmici između Barcelone i Milana u tunelu prije početka susreta prišao mi je Busquets i rekao: 'Sudija, to kod vas bio pravi rat?', misleći na dešavanja u derbiju između Zvezde i Partizana. Odgovorio sam mu: 'Rat? Ne to je samo izljev ljubavi dva velika kluba, isto kkao što je slučaj između Barcelone i Real Madrida.' On se na to samo slatko nasmiijao i pokazao mi palac gore," riječi su Mažića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.