Mažić odgovorio Kloppu: "Da je bilo šta, ne bi čekao dva mjeseca"

Kontranapad srbijanskog suca

Mažić odgovorio Kloppu: "Da je bilo šta, ne bi čekao dva mjeseca"

Jurgen Klopp se ni danas ne može pomiriti s činjenicom da je Liverpool prokockao šansu da osvoji Ligu prvaka.

Redsi su u finalu odigranom u Kijevu poraženi od Reala rezultatom 3:1, a rezultat je, prema mišljenju Kloppa, mogao biti i drugačiji da je glavni arbitar Milorad Mažić imao hrabrosti da sankcioniše brutalne startove Sergija Ramosa.

Takve optužbe su u velikoj mjeri iznenadile srbijanskog suca, pogotovo jer su se pojavile dva mjeseca poslije utakmice odigrane u Kijevi.

"Iznenadio me trenutak tog komentara, dva mjeseca poslije finala. Ne sjećam se, nisam ni čuo ni vidio da je Klopp to rekao nakon susreta, a tada su možda emocije najjače, ali se i utakmica anjbolje vidi. Tu bih zastao u komentarisanju tog, u suštini, detalja bez mnogo značaja", kazao je Mažić, dodavši kako je najlakše i najbezbolnije tražiti krivca ili izgovor.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da je stvarno tu bilo nečega za komentarisanje, ne bi se čekalo dva mjeseca", poručio je Mažić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi