Mazzarri: Moramo odigrati perfektno

Napoli dočekuje Bayern

Mazzarri: Moramo odigrati perfektno

Walter Mazzarri, trener Napolija, smatra da će njegova momčad morati odigrati perfektno ukoliko želi savladati minhenski Bayern.

Napoli će sutra ugostiti njemačke divove u okviru trećeg kola grupe A Lige prvaka.

Talijanska momčad do sada ostvarila je pobjedu nad Villarrealom od 2:0, a igrali su neriješeno sa Manchester Cityjem, tako da su u dobroj poziciji da se plasiraju dalje.

"Kada igrate sa jednom od najjačih ekipa na svijetu, morate biti svjesni svega i pokušati iskoristiti sve moguće greške koje naprave", rekao je Mazzarri.

"Ukoliko želimo pozitivan rezultat, moramo odigrati savršeno. Znamo da su prvaci. Nalaze se trenutno u nevjerovatnoj formi", dodao je trener Napolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.