Mazzarri: Nešto strašno se mora desiti da odem
Foto: EPA

Vjeruje da će ostati u Watfordu

Mazzarri: Nešto strašno se mora desiti da odem

Walter Mazzarri vjeruje da će i sljedeće sezone voditi Watford. 

Pod vodstvom ovog italijanskog stručnjaka Watford trenutno zauzima desetu poziciju u Premiershipu i u klubu su zadovoljni s njegovim radom, stoga i ne čudi što se Mazzarri nada da će i sljedeće sezone biti na istom mjestu. 

"Što se mene tiče, ja ću 100 odsto biti ovdje i naredne sezone. Imam ugovor na još tri godine i nešto strašno mora da se desi da bih otišao", kazao je Mazzari za medije u Engleskoj.

Osvrnuo se Mazzari i na rezultate Watforda. 

"Nismo imali sreće s povredama, ali smo i pored toga deseti na tabeli. Potrebno je samo da pogledate šta su kladionice prognozirale i da gledate na ovo kao na uspjeh", dodao je Mazzarri. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mazzarri je na kormilo Watforda dospio prošlog ljeta, nakon što je prethodno vodio Inter, Napoli, Sampdoriju, Livorno, Regginu... 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi