"Mbappe bi trebao pogledati šta Haaland radi ako želi postati najbolji na svijetu"
Foto - EPA

Dugarry kritikovao francusku zvijezdu

"Mbappe bi trebao pogledati šta Haaland radi ako želi postati najbolji na svijetu"

Midhat Šljivak

Igra Kyliana Mbappea u posljednje vrijeme nije na vrhunskom nivou.

Mladi napadač imao je sukob s trenerom Thomasom Tuchelom, konstantno se piše o njegovom odlasku iz kluba, a u meču Lige prvaka protiv Borussije iz Dortmunda nije pokazao gotovo ništa.

Očekivano, počele su stizati kritike zbog njegovog ponašanja, a za RMC radio govorio je nekadašnji reprezentativac Francuske Christophe Dugarry.

Legenda francuskog fudbala poslao je jasnu poruku Mbappeu za nastavak karijere.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Da bi Mbappe postao najbolji na svijetu trebao bi pogledati šta je Haaland napravio u 90 minuta. Odigrao je izuzetno slabu utakmicu protiv Borussije. Predložio bih mu da mu Haalandov nastup bude inspiracija", rekao je Dugarry.

Dugarry je poznat po tome što javno iznosi kritička mišljenja i rijetko koga štedi u nastupima.

Top Komentari

Adnanos
Upravu si Duggi
2 0
rifresh
svijet je postao opičen,mbappe ne zabije gol u jednoj utakmici (a usput asistirao je protiv dortmunda) odmah raja počela komentarisati lagani pad mbappea ovo ono,pa eo i stručnjaci sad i bivše zvijezde jedva dočekale da opletu po momku. a haaland je predobar igrač , on i mbappe su vjerovatno budući najbolji igrači svijeta.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi