Najteži dan u životu za Kyliana Mbappe!

Tuga obuzela Francuza

Najteži dan u životu za Kyliana Mbappe!

A. Čaušević

Kylian Mbappe je već danas jedan od najpopularnijih fudbalera današnjice iako Francuz iako tek treba da napuni 22 godine.

Danas je za Mbappea vjerovatno najtužniji dan u njegovom životu jer je preminuo osmogodišnji dječak kojem je zvijezda PSG-a nedavno posvetila gol.

U susretu protiv Nimesa Mbappe je pokazao majicu na kojoj je pisalo: "Ne daj se Lucas, uz tebe sam". Nažalost Lucas nije izdržao te je danas preminuo.

"S velikom tugom vas obaviještavam da se Lucas pridružio zvijezdama. Teško je pronaći riječi, ali neophodno je odati počast dječaku ispunjemo ljubavlju, emocijama i prije svega hrabrošću.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pokušat ću da te učinim ponosnim jer si prije svega heroj. Zaslužuješ zbog borbe s bolešću koja je trajala deset mjeseci, a nisi se žalio. Ponosan sam što sam bio tvoj prijatelj i vjeruj mi, bit ću zauvijek", poručio je Mbappe.

Top Komentari

user1599926315
Ovo sto si djecaku ispunio san je vece od bilo kojeg transfera i trofeja svaka cast da dugo budes najbolji igrač svjeta
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi