Mbappe izveo "munjevite" driblinge, a onda se desilo čudo, "krivac" je De Gea

Španac spasio United

Mbappe izveo "munjevite" driblinge, a onda se desilo čudo, "krivac" je De Gea

A. Čaušević

David De Gea se i ne može pohvaliti baš najboljom formom i često je na udaru kritika, prvenstvno zbog visoke plate koju zarađaje.

Manchester United se pobrinuo za iznenđanje u prvom kolu Lige prvaka savladavši PSG u gostima s 1:2, a zasluge za neočekivan trijumf nosi i De Gea.

Španac je imao dobru noć iza sebe. Početkom drugog dijela je pokazao da ipak s opravdanjem nosi reputaciju jednog od najboljih golmana svijeta.

Neymar je dodao jednu loptu do Kyliana Mbappea koji munjevitim driblinzima prošao između dvojice igrača Uniteda i namjestio se na šut.

Mbappe je šutirao silovito i precizno jačom desnom nogom, ali osjećaj proslave gole onemogućio mu je De Gea koji se sjajno bacio te zaustavio njegov šut čudesnom intervencijom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/wilnoticias/status/1318645690822701056[/twitter]

Iako je tek prvo kolo, za ovu odbranu se definitivno može reći da će biti među najboljim u ovoj sezoni Lige prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597849779
Ebo li vas SDA poceli ste političke reklame objavljivat na sportskom portalu...
4 0
ArmiNN
Kad mi kaze De Gea se ne moze pohvaliti dobrom formom ,pa Lik u Ligi Nacija spasio Spaniju od poraza,sta sada brani,sta jr protiv Newcastla,bolje brisite Sajt nego da gluposti pisete jebu vam ljudi mater bzvz
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi