5

Komentari (5)

Vienner
Slaba liga zato ovako prolazi kroz ljude sto u LIGI PRVAKA nije prno u shishu protiv Dortmunda
realno_govoreci
Vrhunski igrac !
AjdinVL
Moram biti iskren, već sam se pripremio da "napadnem" autora ovog članka da preuveličava i da je Ronaldinho, Ronaldinho, ali ovaj go nenormalno podsjeća na onaj njegov protiv Reala. Odličan pogodak!
BosnianBeastLEO
Podsjeca da, ali onaj gol je i dalje puno bolji od ovog iako oba gola su na neki nacin lagana za igrace te klase jer imaju otvoren prostor ispred sebe.. to su 2 driblinga dobijena na brzini.
AjdinVL
Naravno, ona njegova kretnja i vođenje lopta je na veoma visokom nivou, a najjače mi je što je dva gola dao tada i u oba je Ramosa izbacio k'o iz tramvaja. Like ko sad kuca Ronaldinho vs Real Madrid na YouTube-u hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.