PSG-ov šef o sjajnom napadaču: "Mbappe sad više nema izgovora"
Foto - EPA

Nasser Al Khelaifi o Kylianovom ostanku

PSG-ov šef o sjajnom napadaču: "Mbappe sad više nema izgovora"

M. Šljivak

Prvi čovjek PSG-a Nasser Al Khelaifi govorio je danas o Kylianu Mbappeu.

Brojni evropski mediji prenijeli su informaciju kako Mbappe želi napustiti PSG, a Al Khelaifi tvrdi da od toga neće biti ništa.

"Mbappe je igrač PSG-a i njegova budućnost je jasna. Rekao je da želi kompetitivan tim. Zar može više kompetitivan? Nema više izgovora da napravi bilo šta nego da ostane u klubu", poručio je Al Khelaifi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSSi04zi-jb/[/instagram]

Nakon potpisa Lionela Messija mnogi su smatrali da je PSG prekršio sva pravila finansijskog fiar playa. Šef francuskog velikana ne misli tako.

"Uvijek smo i uvijek ćemo biti pažljivi sa finansijskim fair playom. Uvijek to prvo provjerimo kada dovodimo nekog. Možda bi trebalo da se fokusiramo na pozitivne strane ovih transfera. Brojke u ova tri dana će vas šokirati", poručio je Al Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, dolazak Messija donijet će dosta PSG-u i u finansijskom smislu. Prodaja dresova izazvala je pravi haos i ruše se apsolutno svi rekordi.

Top Komentari

user1614932756
Isplatit ce ga dresovima za mjesec jer ce 80 posto barcinih fanova prec navijati za psg takva je to bagra
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi