Mbappe napušta PSG zbog Pochettinovih ideja, već se zna i gdje ide?

Argentinac želi atomski napad

Mbappe napušta PSG zbog Pochettinovih ideja, već se zna i gdje ide?

E. Čaušević

Mauricio Pochettino je nedavno preuzeo klupu PSG-a i jasno je da će na ljeto napraviti određene promjene u sastavu.

Mediji u Francuskoj objavili su da Pochettino već ima ideju kako bi PSG mogao izgledati naredne sezone, a glavni cilj kluba će biti da pokušaju dovesti Lionela Messija i Sergija Aguera koji će na kraju sezone biti slobodni igrači.

Pochettino želi da napravi nevjerovatan napad u PSG-u, a eventualni dolasci Messija i Aguera znače da bi neko od trenutnih napadača morao napustiti Park prinčeva.

L'Equipe navodi da bi u tom slučaju do najvjerovatnije bio Kylian Mbappe koji još uvijek nije potpisao novi ugovor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe ima veliku želju da karijeru nastavi u dresu Real Madrida, a to neće biti nemoguće na ljeto ukoliko Pochettino uspije da ispuni svoje planove što se tiče eventualnih pojačanja.

Pochettino želi da PSG igra u formaciji 4-3-3, a želja mu je da napad čine Neymar, Aguero i Messi što bi sigurno bio pravi spektakl za gledati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Ja ne znam stvarno odakle vam ova informacija ccc
8 0
K79
Pa što će ti potrošeni Aguero kad već imaš mbappea ?! Nigdje veze jbt
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi