Pochettino želi Pogbu u PSG-u
Foto - EPA

Prva želja narednog ljeta

Pochettino želi Pogbu u PSG-u

M. Šljivak

Novi trener PSG-a Mauricio Pochettino navodno želi dovesti Paula Pogbu.

Kako navode engleski mediji, argentinski stručnjak je Pogbu stavio na prvo mjesto prioritetnih transfera za naredno ljeto i pokušat će da ga dovede u Pariz.

Pogba se već dugo povezuje sa odlaskom iz Manchester Uniteda. Iako je plaćen 105 miliona eura 2016. godine, Francuz nikada nije opravdao uloženi novac i većinu vremena na Old Traffordu je igrao loše.

I njegov agent Mino Raiola je najavio da Pogba više nema budućnosti na Teatru snova. Očigledno se priprema teren za njegov odlazak i ostaje nam da vidimo kada će se to desiti.

Francuski veznjak se u prethodnom periodu povezivao sa Juventusom. Navodno je torinski tim nudio razmjenu Unitedu, ali klub iz Manchestera to nije prihvatio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, sve su prilike da Pogbu još nekoliko mjeseci gledamo u dresu Crvenih đavola, a od naredne sezone će biti negdje drugo.

Pogba je za United odigrao 178 utakmica i zabio je 34 gola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MUFCDOGROBA
goni ga u ***** vise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi