12

Komentari (12)

MaDaj
Sine ako ćeš da koristiš kvotaciju onda moraš i da daš izvor ;)a ne rekao ovaj da je rekao onaj
BogatiDijasporac
Ko god dovede Mbappea, ona druga strana treba dovesti Ahmedhodzica :))) Tkz. zvijezda se sinoc nije vidio od naseg Zmaja :)))
Śmeker007
Jao hajde bgt ne glupiraj se, pa ovi francuzi ne igraju kako treba, mnogi su nezainteresovani, ili mislis da inace Benzema ovako lose igra, a da ne pricamo za Mbappe-a, svaka cast Ahmedhodzicu al bgm ovaj kad bi se razigrao ona bi nas sam...
BogatiDijasporac
Na Grbavici se nije vidio, nije ni sinoc. Jbem ga ja, je li svaki put u pitanju nezainteresovanost?
Mahatma.Barbie
Kad mogu Ramos i Messi igrati za isti tim, što ne bi Haaland i Mbappe.
Coru
Pa vjerovatno sto Ramos nije napadac.
Mahatma.Barbie
Pa i Mbappe je više krilo, dok Haaland čisti špic.
salt_city
vrlo vrlo moguce, da igrac koji ima 20tak godina i koji jos nije ni presao u real, a ni postao legenda poput ronalda, postavlja uslove jednom fudbalskom klubu koga smije a koga ne smije dovesti..
m1987
Da rece tvrdi Pedrol il Fabrizio pa da covjek povjeruje a ne neki Albert Lesan...
rizzvy
@m1987 Nemoj tako, tvrdi Šljivak...
f0restinho
Hahahah joj gluposti..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.