Iz dana u dan, sve je gore: Otpao i Kylian Mbappe

PSG ima dosta povrijeđenih igrača

Iz dana u dan, sve je gore: Otpao i Kylian Mbappe

Edmir Škorić

Parižani su dosta pogođeni povredama ove sezone, a sada je otpao i Kylian Mbappe.

Mauro Icardi se ranije povrijedio, zatim i Neymar, a sada i treći napadač. Mbappe nema problema s bedrenim mišićima i mogao bi pauzirati određeno vrijeme.

On je ranije napustio nedavni meč s Nantesom u Ligi 1 i vjerovatno će propustiti duel s Leipzigom u Ligi prvaka koji se igra sredinom ove sedmice.

Moguće je da će biti u momčadi, ali da će ostati na klupi, jer Tuhel ne želi riskirati još jednu ozbiljnu povredu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Leandro Paredes, Julian Draxler, Alessandro Florenzi, Marco Verratti i Juan Bernat također su bili izvan tima u proteklom razdoblju, a trener Svetaca Tuchel neprestano se žali na zgusnut raspored koji izazova povrede igrača jer je nemoguće da, kako sam kaže, igraju svaka 2-3 dana i tako već mjesecima.

Top Komentari

salt_city
Mbappe nema problema s bedrenim mišićima i mogao bi pauzirati određeno vrijeme. Ako nema problema, čemu pauza hehe
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi