"Mbappe želi u Real, sigurno će to i napraviti"

Sprema li se veliki transfer?

"Mbappe želi u Real, sigurno će to i napraviti"

S. Mlaćo

Kylian Mbappe bi uskoro mogao napustiti redove PSG-a.

Sve glasnije se priča o odlasku u Real Madrid, a Marca tvrdi da će Madriđani poslati zvaničnu ponudu.

Real Madrid pokušava na sve načine da oslobodi što više prostora za platu koju bi ponudili Mbappeu. On trenutno zarađuje 18 miliona eura godišnje u PSG-u, upola manje od Neymara i želi da ga klub tretira kao i brazilsku zvijezdu.

Kraljevi mu mogu ponuditi nešto veću platu, ali teško da će ona biti veća od 20-ak miliona eura godišnje, no ponuda će sasvim sigurno otići na adresu PSG-a i fudbalera.

Nekadašnji saigrač Mbappea Jese Rodriguez tvrdi da on želi preći u Real.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Njegov idol je uvijek bio Cristiano Ronaldo, Mbappe ga je počeo pratiti kao 16-godišnjak. Definitivno će preći u Real jednog dana", kazao je Rodriguez.

Rodriguez se vratio prije par dana u Las Palmas.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
E ako to ti kažeš Jese onda je sigurno tačno. Šta ti znaš balo balavi, čuj siguran si u to. Ne navijam za PSG ali ako iko može dati dobre plate igračima onda je to PSG ili City. To je činjenica, zašto je Neymar tamo?? Sigurno ne zbog kluba ili tradicije nego zato što zaradjuje 30 mil. godišnje, čisto sumnjam da bi mogao negdje više zaraditi.
3 4
MaDaj
Svaki dan citam kako klubovi smanjuju plate igracima... svi blizu bankrota ovo ono .. real prosle godine posudjuje 100 milliona da bih isplati plate ..... sad odjednom kupuje mbapea koji bi ih kosta preko 100 mil ... hahhahaah
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi