Mbappe ulovljen s dvije brinete, njihovo ponašanje najbolje govori koliko ih Francuz "cijeni"

Fotografije sa Sardinije

Mbappe ulovljen s dvije brinete, njihovo ponašanje najbolje govori koliko ih Francuz "cijeni"

Admin Čaušević

Čini se da Kylian Mbappe nije previše uznemiren svojim problemima s PSG-om dok je uživa na odmoru sa izuzetno atraktivnim brinetama na Sardiniji.

Francuska zvijezda je do sada imala kaotično ljeto nakon što ga je PSG izostavio iz svoje ekipe pred sezonu kada je postalo jasno da neće potpisati novi ugovor.

Parižani su ga natjerali da trenira izvan prvog tima PSG-a sa skupinom igrača označenih kao "nepoželjni" - među kojima su i bivša zvijezda Liverpoola Gini Wijnaldum i osvajač Svjetskog prvenstva Leandro Paredes.

Čini se da su ti problemi daleko od misli jednog od najboljih igraa dok je letio na Sardiniju kako bi uživao u odmoru od nekoliko dana.

Francuz je trenutno na Sardiniji

Mbappe je viđen kako izlazi iz raskošnog privatnog zrakoplova zajedno s prijateljem prije nego što je krenuo u klub na plaži.

Zatim je uočen kako se opušta pored bazena s dvije prijateljice u bikiniju dok su sve troje upijali zraka na poznatom italijanskom ostrvu.

Oglasi

Jedna od njegovih prijateljica nosila je zlatni bikini, dok je druga bila u bijelom, par brineta viđen je kako nazdraljaju čašama dok uživaju u koktelu.

Brinetama očigledno prija Mbappeovo društvo

Francuska superzvijezda primijećena je na zabavi kasnije te večeri s krilom Real Madrida Rodrygom, što je dodatno pojačalo nagađanja da će ostvariti transfer među Kraljeve.

Rodrygo je postavio sliku njih dvojce na svoj Twitter s natpisom "KM" uz emoji vatre te je tako zapalio maštu pristalicama Los Blancosa.

Mbappe je u junu poslao pismo PSG-u u kojem je naveo kako nema namjeru aktivirati klauzulu za produženjem ugovora do 2025. godine te sada pariški klub nema izbora nego da ga proda.

Jedan od najboljih igrača svijeta nestrpljivo čeka svoj transfer u Real, međutim Kraljevi ne žele platiti sumu koju zahtjeva PSG. Navodno se spominje više od 200 miliona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Saudijski Al Hilal je poslao ponudu od čak 300 miliona, francuski prvak je to i prihvatio, ali Mbappeu i njegovim predstavnicima nije ni palo na pamet da sjednu za pregovarački stol.

Ukoliko ne ostvari transfer u Real Madrid, vrlo lako bi se moglo desiti da cijelu sezonu Mbappe presjedi na klupi. Već nekoliko dana se spominje i odlazak u Chelsea, ali na samo jednu godinu. Francuz je navodno pristao na tu opciju.

Oglasi