Konačno se oglasio Mbappe i otvoreno priznao gdje nastavlja karijeru!

Sve je riješeno

Konačno se oglasio Mbappe i otvoreno priznao gdje nastavlja karijeru!

Esmer Oštraković

Nogometaši PSG-a sinoć su u derbiju protiv Marseillea ostvarili minimalnu pobjedu od 1:0, te se tako vratili na vrh tabele.

Jedini gol na utakmici djelo je Neymara, a asistent je bio Kylian Mbappe koji u posljednje vrijeme puni naslovne strane novina širom svijeta.

Naime, sve više se govori o tome kako je Mbappe zatražio da ide iz PSG-a, a upravo to je bila top tema u posljednjih nekoliko dana.

Oglašavali su se nakon toga svi bitniji ljudi iz PSG-a tvrdeći kako Mbappe nije predao nikakav zahtjev za odlaskom iz kluba.

Naravno, teško je povjerovati da bi bilo ko od njih izašao i rekao da je jedan od najboljih nogometaša na svijetu došao i zatražio da ide, ali svi su čekali da se konačno oglasi i Mbappe.

Upravo to se dogodilo sinoć, kada je Mbappe konačno govorio i o tome da li je tražio da u januaru ide iz PSG-a.

"Nikada nisam tražio da idem u januaru", kratko je rekao Mbappe nakon pobjede protiv Marseillea, a zatim je nastavio:

"Informacije koje ste dobili jednostavno ne mogu da razumijem. Nisam dio sve toga o čemu se piše posljednjih nekoliko dana", izjavio je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Priznao je Mbappe kako je saznao za sve ove vijesti i kako se osjeća.

"Bio sam šokiran kao i svi oko mene. Spavao sam, a kada sam ustao i vidio šta se dešava jednostavno sam se šokirao. Sretan sam ovdje, sve vijesti su lažne", jasno je poručio Mbappe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi