Mbappe u Liverpoolu? Fabinho ima plan

Mbappe u Liverpoolu? Fabinho ima plan

E. Škorić

Brazilski nogometaš Fabinho namjerava da nagovori Kyliana Mbappea na dolazak u Liverpool.

Mbappe je drugi najskuplji nogometaš svijeta i nema sumnje da su male šanse da ga PSG pusti u dogledno vrijeme, no njegov bivši saigrač Fabinho želi da ga nagovori da dođe na Anfield.

"Mbape je rekao da ostaje u Parizu, ali ja ću pokušati da ga nagovorim da mi se pridruži u Liverpoolu", poručio je Fabinho, koji je ovog ljeta stigao iz Kneževine u Liverpool.

"Kylian mi je čestitao na prelasku u Liverpool, a ja nažalost još uvijek nisam stigao da čestitam njemu na tituli šampiona svijeta. Ono što je Mbappe uradio za samo dvije godine je nevjerovatno. On je fenomen i treba mu čestitati... to ću i uraditi čim prije", tvrdI novi veznjak Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije