Malo su mu dvije, oženio je i treću ženu: "Neće meni nijedna govoriti šta da radim..."

Ne krije da je poligamist

Malo su mu dvije, oženio je i treću ženu: "Neće meni nijedna govoriti šta da radim..."

Admin Čaušević

Da su mnogi fudbaleri ženaskaroši to nije nikakva tajna, međutim da neki imaju ne dvije već tri žene to je već iznenađenje. 

Bivši igrač Juventusa u kojem nije ostavio dubok trag vjerovali ili ne ima tri supruge. Ne krije da je poligamist i jasan je da mu niti jedna žena neće govoriti šta da radi.

Mbaye Diagne je rođen u Dakaru, a svoje prve fudbalske korake je napravio u Italiji. Trenutno ovaj 30-godišnjak nastupa za ekišu turskog Karagumruka.

Nekada veliki talenat je posljednjih godina vrlo često mijenjao klubove, ali isto tako je uvodio nove žene u svoj život. I jasno je da mu ide odlično.

Diagne je bio oženjen nekoliko godina prije nego što je u svoj život uveo italijansku glumicu Soumboulou Bathily. Bilo je to 2019. godine.

Oglasi

"Ženu sam upoznao prije nego što sam sreo Soumboulou. Znala je šta je čeka. Soumboulou je prekrasna žena, ali ne isključujem mogućnost da se oženim još jednom."

"Ja sam poligamist i moje žene to znaju. Oženili smo se prema islamskim propisima, ona zna da ću imati još žena u Senagalu. Neće mi nijedna govoriti šta da radim i neću da me ograničavaju", kazao je on prije tri godine.

Živjeti sa dvije žene mu je bilo premalo pa je u međuvremenu uspio zavest ii treću ženu. U pitanju je Itliajanska Teresa Niutta s kojom ima i kćerkicu Miu.

Oglasi

Internetom je počela i kružiti Diagnea sa svoje tri žene i jasno je da ovaj kvartet djeluje sretno i zadovoljno i kako nema ljubovmore između njih.

Iako je na startu karijere obećavao kao član Juventusa s vremenom se pretvorio u pravu pticu selicu jer su uslijedili angažmani u Francusku, Belgiju, Saudijsku Arabiju, Mađarsku i Kinu.

Karijera mu se preporodila u Kasimpaši 2019. godine nakon što je poslije izvrsne sezone i postignutih čak 30 golova prešao u Galatasary za ogromnih 13 miliona eura.

Turski velikan ga je poslije toga slao na posudbe u Club Brugge i West Brom gdje je igrao sasvim solidno. Od ovog ljeta nastupa za Karagumruk. U međuvremenu je izgubio status reprezentativca Senegala i neće putovati na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Ja RAZVRAT TEKSTOVA POSLJEDNJH DANA..pa znate li vi koliko DJECE CITA OVO..ne daj Boze da pisete o mjestu gdje je dođen Messi, sta je jeo Ibrahimovic kao mali, koliko je bio uporan Muller..STRASNO..
1 1
AmellemA
Udriiiiiii Mehoooooo!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi