McClaren: Ne želimo sputavati Džeku, ali...

Trener Vukova vjeruje u Džekin ostanak

McClaren: Ne želimo sputavati Džeku, ali...

O. Lekić

Engleski stručnjak na klupi Wolfsburga, Steve McClaren, u razgovoru za njemačke medije osvrnuo se i na situaciju oko našeg reprezentativca Edina Džeke.

McClaren je rekao da Wolfsburg ne želi Džeku "vezati lancem", ali je napomenuo da ga želi imati u momčadi, te da naš reprezentativac još uvijek ima važeći ugovr sa Vukovima.

"Mi ne želimo Edina vezati lancima. Međutim, isto tako on ima ugovor i ne želimo ga izgubiti. Edin je ambiciozan, jedan od najboljih evropskih napadača i on će uskoro moći igrati gdje god poželi, u Barceloni, Realu lii Manchester Unitedu", rekao je McClaren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti