McClaren: Poraz me ubio, htio sam otrovati Bilića

Uoči utakmice protiv West Hama

McClaren: Poraz me ubio, htio sam otrovati Bilića

Steve McClaren se uoči sutrašnje utakmice protiv West Hama prisjetio 2007. godine, kada je na Wembleyju poražen od reprezentacije Hrvatske rezultatom 3:2. 

Bivši hrvatski selektor Slaven Bilić je tada sa svojim izabranicima napravio veliko iznenađenje i ujedno jedan od najvećih uspjeha u trenerskoj karijeri, dok se McClarenova Engleska oprostila od nastupa na Euru. 

"Kažu da te ojača ono što te ne ubije. Ta me utakmica s Hrvatskom gotovo ubila, ali sam preživio. To nije bila dobra noć, ali ne zbog Hrvatske i Slavena nego zbog Engleske i mene", kazao je McClaren i potom nastavio: 

"To je bio najteži trenutak moje karijere. No, takve se stvari događaju s razlogom. Ili potoneš ili se vratiš još odlučniji. Definitivno sam se promijenio od 2007. godine, a prije toga sam pokušao otrovati Bilića", našalio se McClaren. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.