McClean u Sunderlandu do 2015. godine

Na Stadionu svjetlosti još 3 ipo godine

McClean u Sunderlandu do 2015. godine

Edmir Škorić

James McClean potpisao novi ugovor sa Sunderlandom koji će ga zadržati na Stadionu svijetlosti do ljeta 2015. godine.

22-godišnjaka je prošlog ljeta u klub doveo bivši trener Steve Bruce, ali je doživio afirmaciju tek ove godine pod vodstvom novog menadžera Martina O'Neilla. 

 

McClean je debitovao protiv Blackburna u prvoj utakmicu O'Neilla na klupi Crnih mački gdje je ušao s klupe, a već naredno kolo bio u početnom sastavu ekipe koja je pobjedila Manchester City.

 

Mladi veznjak je priznao da mu je bio san da potpiše dugotrajni ugovor i što duže ostane na Stadionu svjetlosti.

 

"Oduševljen sam. Zaista uživam u fudbalu i potpisivanje novog ugovora je kao san."

 

O'Neill je dodao "Mi smo zadovoljni, a siguran sam da je i on. Ovo je ispravna stvar, zaslužio je novi ugovor. Imao je izvanredne nastupe u kratkom periodu i mislimo da je ugovor rezultat napora koje je uložio."

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Odlično obavlja posao, došao je na nivo kada su protivnički klubovi vrlo zabrinuti s njim i to mogu biti samo dobre novosti. Dakle veoma, veoma smo zadovoljni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti