McGeady gura Štilića prema Celticu

Škoti ne odustaju od reprezentativca BiH

McGeady gura Štilića prema Celticu

Slavni škotski klub Glasgow Celtic i dalje ne odustaje od dovođenja reprezentativca Bosne i Hercegovine Semira Štilića u svoje redove.

Celtic već godinu dana prati Štilića, a u nekoliko navrata su Škoti bili blizu dovođenja ovog nekadašnjeg fudbalera Željezničara u svoje redove, ali do transfera ipak nije došlo.

Međutim, ponuda koja je na adresu Celtica stigla za Aidena McGeadya iz moskovskog Spartaka mogla bi gurnuti Štilića prema Škotskoj.

Naime, Spartak je poslao ponudu za McGeadya u visini od nešto manje od deset miliona eura i ukoliko Celtic prihvati ponudu, gotovo je pa sigurno da će onda škotski klub kao zamjenu za McGeadya pokušati dovesti Štilića.

Semir Štilić nakon nekoliko utakmica izbivanja našao se na spisku selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića za predstojeću prijateljsku utakmicu koju Zmajevi igraju sa Katarom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti