Meč Glasgow Rangersa odgođen zbog previše prodanih ulaznica

Navijači Rangersa nastavljaju obarati rekorde

Meč Glasgow Rangersa odgođen zbog previše prodanih ulaznica

A. Haznadarević

Fudbalski savez Škotske iz sigurnosnih razloga otkazao je susret četvrte lige između Elgin Cityja i Glasgow Rangersa, jer su organizatori susreta prodali previše ulaznica.

U taboru domaćina susreta, Elgin Cityja, nisu znali tačan broj karata koje su prodali. Na njihove utakmice u prosjeku dolazi 700 gledalaca, a za susret protiv Rangersa već početkom sedmice prodali su 4.250 ulaznica, prenose agencije.

 

Rangersi, koji su zbog finansijskih problema završili u četvrtoj ligi, na domaćim susretima obaraju rekorde gledanosti jer ih dolazi bodriti do 40.000 gledalaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.