Meč u Zenici nastavljen, kakva kazna čeka FK Sarajevo?

Meč u Zenici nastavljen, kakva kazna čeka FK Sarajevo?

Edmir Škorić

Utakmica Sarajevo - BATE u Zenici ipak je nastavljena.

Sarajevo gubi s 2:0 od gostiju iz Bjelorusije, a meč u Zenici prekinut je nakon što su domaći navijači zapalili pirotehnička sredstva.

Sudija je odmah prekinuo utakmicu, igrače poslao u svlačionicu, no nakon nekoliko minuta se nastavilo.

Ono što je sigurno, bordo tim će biti žestoko kažnjen zbog ovog incidenta. Sigurna je novčana kazna uz, naprimjer, jednu ili više utakmica u Evropi bez prisustva publike.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jc999
Ono što su zaradili igranjem kroz kvalifikacije pola će dati za kaznu, neće neki Sarajevski hoštapleri ljetovati na Karibima jbg, ići će u Makarsku šta sad...
0 5
Rus
Suspendovat ce Vam bilino polje. Pa ce te na pecari igrati ako se plasirate kad.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi