Medicinski tim FK Sarajevo aktivan i u avionu: Putnici pozlilo, ali imao joj je ko pomoći

Uzbuđenja na letu Antalija - Sarajevo

Medicinski tim FK Sarajevo aktivan i u avionu: Putnici pozlilo, ali imao joj je ko pomoći

E. Čaušević, foto: E. Haračić

Fudbaleri FK Sarajeva vratili su se u Sarajevo, a putovanje je obilježila intervencija medicinskog tima bordo kluba u avionu.

Naime, jednoj putnici je pozlilo u avionu, a pilot je putem razglasa tražio pomoć.

Srećom, među putnicima su bili doktor i fizioterapeut FK Sarajevo Adnan Hadžimuratović i Ismar Hadžibajrić koji su odmah ukazali pomoć nesretnoj putnici, a stanje se normalizovalo kroz dvadesetak minuta i let je bez incidenta okončan na finalnoj destinaciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po slijetanju u Sarajevo, za svoju reakciju ljekarsko osoblje FK Sarajevo nagrađeno je aplauzom svih putnika.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zmijuga.loma
Ja mislio seljaci se opet pomarisali sa nekim
0 9
ArminA
Koliko ste jadni da neciju nesrecu stavljate da bi promovisali neke doktore . To nije nista za svaka cast to je njihova duznost na to su zakletvu polozili. Jadan portal ...
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi