Remi FK Sarajevo protiv Gruzijaca

Husref Musemić: Znam deset igrača koji će početi meč u Tuzli

S. Mlaćo

Remijem kombinovanog tima protiv gruzijskog Saburtalo Tbilisija, FK Sarajevo je završio pripreme u Turskoj.

 Bilo je 3:3, a publika je mogla vidjeti sjajan meč sa dosta uzbuđenja.

Rezervisti Sarajeva bili su raspoloženi, a svoje viđenje susreta za SportSport.ba dao je šef stručnog štaba Husref Musemić.

"Dobra utakmica, puno golova. Ekipa je djelovala svježije i agresivnije nego jučer. Imao sam šta da vidim. Jako dobra utakmica", kazao je Musemić, te analizirao pripreme u Turskoj.

"Svi mi kaže da smo zadovoljni. Jesmo, ali uvijek može bolje. Vidjet ćemo kada krene prvenstvo. Pokušat ćemo u Sarajevu odigrati još jednu utakmicu. Ne znamo šta nas čeka u BiH. Za 12 dana šta će biti ne znam. To je ono sa čime se susrećemo. Ali kako bude nama, tako će i ostalima".

FK Sarajevo će drugi dio sezone otvoriti gostovanje kod FK Tuzla City. Musemića smo pitali da li ima već u glavi početnih jedanaest.

"Uglavnom da. Znam deset igrača, jedan je možda upitan iz nekog razloga", dodao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ibrahim51
Sretno Sarajevo, da osvojite prvenstvo.
5 0
mirza24
DZafic bolji je golman od Kovacevica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi