Među kandidatima Tulić,Nikić i Nestorović
Tulić opet kandidat

FSRS donio odluku

Među kandidatima Tulić,Nikić i Nestorović

Adnan Beganović
Teme:

Danas je u Banja Luci održana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza RS, na kojoj se raspravljalo o gorućoj problematici u bosanskohercegovačkom fudbalu.

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport. ba čelni ljudi Fudbalskog saveza RS na današnjoj sjednici odredili su imena trenera koji će od ovog saveza biti predloženi za buduće stručne štabove naših reprezentacija.

Tako SportSport.ba saznaje da će na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH, koja je na rasporedu 22. februara, od strane Fudbalskog saveza RS kao novi selektori ili članovi stručnih štabova naših nacionalnih selekcija biti predloženi Darko Nesterović, Nikola Nikić, Branimir Tulić, Vlado Kotur, Momčilo Stanić, Miodrag Bodiroga, Siniša Mulina i Jovica Lukić.

Treba istači da su nam izvori bliski Fudbalskom savezu RS potvrdili da oni neće odstupiti od svojih zahtjeva, odnosno da neće pristati na nikakve prijedloge, koji su doneseni mimo njihovog znanja.

Također saznajemo da će se 5. marta u Banja Luci održati Skupština Fudbalskog saveza RS na kojoj će jedna od glavnih tema biti Statut Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.