Medunjanin asistirao u pobjedi nad Ibričićevim klubom

Turska Superliga, 21. kolo

Medunjanin asistirao u pobjedi nad Ibričićevim klubom

E. Škorić

Gaziantepspor je u posljednjem susretu 21. kola turske Superlige minimalno savladao Kasimpasu (2:1).

Bio je to povratak Senijada Ibričića u klub gdje je igrao donedavno, a sada nosi dres Kasimpase. Ibričić je odigrao 60-ak minuta.

 

S druge strane, u redovima domaćih, svih 90 minuta igrao je drugi bh. reprezentativac Haris Medunjanin, koji je asistirao Ceniku Tosunu u 73. minuti za vodstvo Gaziantepspora  Uspjeli su gosti u 80. minuti poravnati rezultat iz penala, a strijelac je bio Kalu Uche.

Ipak, samo minutu nakon toga domaćin je opet poveo, a sada je strijelac bio Darvydas Sernas.

 

Gaziantepspor je ovom pobjedom ostao na 15. poziciji, ali sada se s 24 boda dodatno odmakao od opasne zone. Kasimpasa ostaje sedmoplasirana s 30 bodova.

 

Superliga, 21. kolo:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Gaziantepspor - Kasimpasa 2:1 (Tosun 73, Sernas 81/ Uche 80 - penal)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.