Medunjanin: Moji golovi nisu važni, važna je pobjeda

Heroj Gaziantepa ostao skroman

Medunjanin: Moji golovi nisu važni, važna je pobjeda

A. Haznadarević

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin, bio je prvo ime sinoćnjeg trijumfa Gaziantepspora nad gostujućim Ordusporom, postigavši svoja prva dva pogotka u dresu novog kluba.

Ipak, i pored odlične partije i činjenice da je praktično sam riješio pitanje pobjednika, naš reprezentativac je ostao skroman, istakavši kako njegovi golovi i nisu važni koliko sama pobjeda protiv, do sinoć neporaženog Orduspora.

 

"Moji pogoci nisu važni. Važno je to da je naš tim pobijedio jer su svi timovi, koji se na tabeli nalaze ispod nas, još prije početka našeg meča obezbijedili bodove. Zbog toga je od ogromne važnosti bilo da se vratimo na svoje mjesto i dođemo do pobjede", istakao je Medunjanin, te dodao:

 

"Svi moji saigrači su izašli na teren svjesni toga. Nasuprot sebe smo imali neporaženu momčad u ligi, te ih na kraju pobijedili rezultatom 3:0. Jako sam sretan i želio bih čestitati svojim saigračima", zaključio je naš Zmaj.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.