Medunjanin podsjetio na najbolje dane

Snašao se u MLS-u

Medunjanin podsjetio na najbolje dane

Već u prvim nastupima Haris Medunjanin je pokazao da će predstavljati veliko pojačanje za Philadelphiju.

Američkom klubu Medunjanin se priključio proteklog januara, a novu dobru partiju pružio je u noći sa subote na nedjelju kada je njegov tim poražen na domaćem terenu od Portland Timbersa (1:3) u okivru 6. kola MLS lige. 

Medunjanin je, unatoč porazu, bio najbolje ocijenjeni igrač Philadelphije i za svoj nastup je dobio ocjenu 7,2, a dobru partiju krunisao je asistencijom. 

U 26. minuti utakmice Medunjanin je podsjetio na svoje najbolje dane, tako što je asistencijom iz kornera odlično pronašao Marqueza, kojem nije bilo teško pogoditi za vodstvo Philadelphije. Ipak, u nastavku utakmice gosti su uspjeli preokrenuti rezultati i na kraju slaviti sa 3:1. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti