Medunjanin poražen kod Bešiktaša, Zec kod Karabukspora

3. kolo turske Super lige

Medunjanin poražen kod Bešiktaša, Zec kod Karabukspora

Okončana su dva susreta 3. kola turske Superlige. Bešiktaš je na svom terenu dočekao Gaziantepspor našeg Harisa Medunjanina te je slavio sa 2:0.

Naš reprezentativac je u igri proveo 64. minute, a zamijenio ga je Turgut Sahin.

Dvostruki strijelac za domaću ekipu bio je Almeida koji se u listu strijelaca prvo upisao u 28., a onda i u 35. minuti sa bijele tačke.

Genclerbirligi našeg Ermina Zeca je danas gostovao kod Karabukspora te je na ovom gostovanju poražen. Jedini pogodak na susretu postigao je Ozek sa bijele tačke u samom finišu susreta.

Zec je na terenu proveo svih 90 minuta, a dodajmo da je gostujuća ekipa susret završila sa igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Kulušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.