Medunjanin povrijeđen napustio teren

U pobjedi Maccabija nad Ashdodom

Medunjanin povrijeđen napustio teren

Haris Medunjanin, reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler izraelskog Maccabija iz Tel Aviva, povrijedio se tokom susreta svoje ekipe i Ashdoda.

Medunjanin je u pobjedi Maccabija nad Ashdodom bio strijelac sa bijele tačke, ali se tokom susreta povrijedio, te je morao ranije napustiti igru.

Za sada nije poznato da li se radi o ozbiljnijoj povredi, ali je za očekivati da će reprezentativac Bosne i Hercegovine biti spreman za susret 3. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, koji Zmajevi 8. oktobra igraju u Tirani sa Albanijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.