Medunjanin spasio Maccabi poraza

Peti gol u sezoni našeg reprezentativca

Medunjanin spasio Maccabi poraza

U prvoj utakmici 14. kola izraelske Ligat ha'Al lige sastala su se dva Maccabija, iz Tel Aviva i iz Petach Tikve. Rezultat je glasio 1:1, a jedan gol je postigao i naš reprezentativac, Haris Medunjanin.

Nije sve krenulo dobro po klub našeg reprezentativca, jer je vodstvo gostima donio iskusni francuski stoper, Sébastien Sansoni u 30. minuti, a tim rezultatom se i otišlo na odmor.

Maccabi iz Petach Tikve je ostao bez jednog igrača u 71. minute jer je isključenje zaradio 21-godišnji napadač Omer Damari.

U 82. minuti susreta Haris Medunjanin postiže svoj peti gol ove sezone i tako Maccabi Tel Aviv spašava poraza.

Ovim bodom klub našeg reprezentativca se za sada izjednačio sa drugoplasiranim Hapoelom i treće plasiranom H. Ironi Kir. Shmonom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.