Medunjanin u pregovorima sa Maccabijem

Potvrđeno:

Medunjanin u pregovorima sa Maccabijem

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin trenutno se nalazi u Tel Avivu, gdje pregovara sa Maccabijem oko transfera iz Valladolida.

Ovu je informaciju potvrdio i agent našeg reprezentativca Jesus Esteban, koji je potvrdio kako je na adresu Valladolida stigla prva ponuda iz Izraela.

"Tačno je da se nalazimo u pregovorima sa Maccabijem iz Tel Aviva. Pregovori su u toku, ali u ovom trenutku nije postignut još nikakav dogovor. Valladolid nam je rekao kako su spremni prodati Harisa, a on želi napustiti Španiju i okušati se negdje drugo", rekao je Esteban.

Medunjaninov ugovor sa Valladolidom ističe u ljeto naredne godine, a španska ekipa ga želi prodati prije nego naredne godine postane slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.