Medunjanin: Volim igrati protiv velikih ekipa

Visoka ocjena za 15tak minuta igre

Medunjanin: Volim igrati protiv velikih ekipa

Moćna Barcelona nije imala mnogo problema na gostovanju kod Valladolida. Katalonci su slavili sa 3:0, a jedan od najboljih u redovima poraženih bio je Haris Medunjanin.

Medunjanin je u igru ušao u 75. minuti, ali mu je i samo 15 minuta bilo dovoljno za prema portalu Goal.com zasluži visoku ocjenu 6. U redovima Valladolida još je samo odbrambeni igrač Pedro Lopez zaslužio ovu ocjenu. Svakako treba uzeti u obzir da su ostali igrali po 90 minuta, a bh. reprezentativac samo 15.

"Trudio sam se, želio sam da barem postignemo počasni gol, ali nije išlo", kaže Medunjanin za SportSport.ba.

Protiv Barcelone se zaista teško naigrati...

"Strašna je to ekipa, ali ja volim igrati protiv jakih. Probao sam svojim ulaskom malo oživiti našu igru, iako je tada već sve bilo gotovo".

Nedavno je na treningu Valladolida bilo navodnih nesluglasica između tebe i trenera?

"Ma ne, nije to istina. Da, tačno je da je bilo nešto, ali daleko od toga da sam nešto kažnjen. Desio se jedan nesporazum i to je to".

Kakav je odnos sa trenerom?

"Pa, moram reći da mi smeta što ne igram. Evo sad i protiv Barcelone sam počeo na klupi i čekao do pred kraj da uđem. Mislim da sam zaslužio više. Ne znam šta će se dešavati u budućnosti, ali moja je želja da što više igram, jer volim fudbal i nisam zadovoljan kada sam stalno na klupi", zaključio je Medunjanin u razgovoru za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.