Medunjaninovom Gaziantepu bod na gostovanju kod Bešiktaša

Bh. vezisti 60 minuta

Medunjaninovom Gaziantepu bod na gostovanju kod Bešiktaša

A. Haznadarević

U Turskoj su odigrana još dva susreta, a u oba su podijeljeni bodovi. Bešiktaš je remizirao s Gaziantepsporom rezultatom 1:1, dok su Antalyaspor i Karabukspor odigrali meč bez pogodaka.

Ekipa našeg standardnog reprezentativca Harisa Medunjanina uspjela je odnijeti bod sa Inonu stadiona, iako su domaći bili jako blizu pobjedi. 

 

Prvo je u 20. minutu Ersan Adem Gulum zabio za vodstvo Bešiktaša od 1:0, da bi u osmom minutu nastavka Gaziantepsor ostao sa deset igrača na terenu. Binya je zaradio izravni crveni karton, te su šanse Bešiktaša za pobjedom postale još veće.

 

Ipak, Dorge Kouemaha je minut pred kraj regularnog toka pogodio za poravnanje rezultata, te tako donio veliki bod svojoj ekipi.

 

Što se tiče Harisa Medunjanina, on je u dresu svog Gaziantepspora odigrao 60 minuta, nakon čega je zamijenio Kouemaha, koji se proslavio u ovom meču.

 

U drugom susretu, Antalyaspor i Karabukspor su svoj duel završili bez pogodaka s nepopularnih 0:0.

 

Super liga 22. kolo

Bešiktaš - Gaziantepspor 1:1 (Golum 20 / Koumaha 89)

Antalyaspor - Karabukspor 0:0

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

 




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.