Mega u Čačku bolja od Borca

Super liga Srbije

Mega u Čačku bolja od Borca

D. Vejo

Košarkaši Mega Leksa trjumfovali su večeras u Čaču protiv ekipe Borca rezultatom 109:89, po četvrtinama je bilo 30:22, 21:17, 27;26 i 31:24.

Izabranici Dejana Milojevića večeras su bilii bolji od Borca u okviru trećeg kola Super lige Srbije. Nakon poraza od ekipe Partizana u prošlom kolu i blijede predstave, večeras su brijirali. Kvalitetna odbrana kao i napad krasili su igru Mega Leksa koji su na kraju ostvarili uvjerljiv rezultat.

Najefikasniji u timu Dejana Milojevića bio je Danilo Nikolić sa 26 postignutih koševa, dok je to kod protivnika bio Aleksa Avramović sa 21. jednom datim košem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi