Golman u Maroku zabio nestvaran autogol i svi ga odmah optužili da je namjestio utakmicu

Nevjerovatno šta je uradio

Golman u Maroku zabio nestvaran autogol i svi ga odmah optužili da je namjestio utakmicu

E. Čaušević
Teme:

Utakmica marokanske lige između Rapide Oued Zema i Agadira našla se u centru pažnje fudbalske javnosti.

Agadir je u gostima uspio da pobijedi sa 2:0 i pobjegne s mjesta koje vodi u niži rang, dok je Rapite Oued Zem i dalje posljednji na tabeli.

No, detalj koji je obilježio večerašnju utakmicu marokanskih klubova desio se u 80. minuti utakmice kod rezulata 1:0 za gostujući tim.

U centru pažnje našao se golman domaće ekipe Mehdi Ouaya koji je na nevjerovatan način zabio autogol za 2:0.

Ouaya je na bizaran način zakucao loptu u svoju mrežu iako oko njega nije bilo u blizini protivničkih igrača. Mnogi smatraju da je ova utakmica namještena i da je golman Rapide Oued Zema direktno uključen u to.

Autogol ovog golmana našao se u centru pažnje na društvenim mrežama, a da li se radi o namještenoj utakmici ili nevjerovatnom kiksu procijenite sami nakon što pogledate video.

Top Komentari

Harun_99
Da je bila namještena utakmica golman bi dao 3 autogola.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi