Mehmed Baždarević posjetio trening Željezničara
Foto: Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba

Posljednji trening pred put u Hercegovinu

Mehmed Baždarević posjetio trening Željezničara

Fudbaleri Željezniara su danas na pomoćnom terenu Stadiona Grbavica odradili posljednji trening pred put u Hercegovinu, a prisustvovao mu je i selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević.

Legenda kluba sa Grbavice je posmatrala trening fudbalera Željezničara, koji će se sutra (petak) zaputiti u Međugorje gdje će dočekati subotnji derbi susret 19. kola Premijer lige protiv Zrinjskog.

Trening su u punom intenzitetu odradili svi fudbaleri osim Amera Hiroša koji ima manju povredu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, sa ekipom je trenirao i mladi Kerim Memija, koji će uprkos zadobivenoj povredi u dresu mlade reprezentacije vjerovatno biti na raspolaganju treneru Miomiru Odoviću za predstojeći meč.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.