Meireles: Nije bilo teško pristati na ponudu Fenerbahcea

Meireles: Nije bilo teško pristati na ponudu Fenerbahcea

Sada već bivši igrač Chelseaja, Raul Meireles izjavio je kako je odluka da pređe u redove Fenerbahcea bila laka te da je bio jako uzbuđen kada je čuo za interes turskog giganta.

"Čim sam čuo za interes Fenerbahcea postao sam uzbuđen. Nije mi bilo teško da odlučim da prihvatim ponudu Fenerbahcea jer imaju dugu historiju i svuda su poznati kao veliki klub", kazao je Meireles za FBTV.

Ovaj sjajni igrač će se priključiti brojnoj portugalskoj koloniji u Turskoj, a od njegovih sunarodnjaka tu su i Ricardo Quaresma, Hugo Almeida te Manuel Fernandes. Ipak, kako sam kaže na njegovu odluku je najviše uticao Dirk Kuyt.

Imam prijatelje koji igraju u Turskoj, posebno u Istanbulu. Dirk Kuyt mi je rekao sve o njegovoj ljepoti", kazao je za kraj, Meireles.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.